Første WordPress-oppgradering

Wordpress-logoEtter at jeg endelig flytta over fra bloggverktøyet Blogger til WordPress i februar, har jeg vært fornøyd med tingenes tilstand og har ikke våget å oppgradere til nye WordPress-versjoner av frykt for at ett eller annet muffens skulle skje – for eksempel at tilpasningene jeg har gjort skulle forsvinne. Etter at jeg nå i kveld har oppdatert fra versjon 2.0 til 2.3, konkluderer jeg med at frykten var ubegrunnet. Heldigvis. Det ser med andre ord ut til at det hele har gått brillefint, men jeg var dog nøye på å følge WordPress’ egen oppskrift pluss tips fra Norsk WP og Undreverset. Det viktigste tipset er selvsagt alltid å ha tatt backup av hele nettstedet og databasen, men det er sikkert en del som kan gå galt hvis du er litt for kjapp i svingene.

Det eneste jeg nå lurer på er hva jeg skal gjøre med temaet jeg bruker, MistyLook. Det er også oppgradert siden jeg tok det i bruk, men jeg har blant annet lagt inn eget headerfoto, oversatt til norsk og sikkert gjort andre småting jeg ikke husker nå. Er det noen generelle tips jeg burde følge når det gjelder eventuell temaoppgradering?

3 thoughts on “Første WordPress-oppgradering”

  1. Det lønner seg å legge filer man endrer i temaer i en egen mappe, så har man oversikt over det når man skal oppgradere til ny versjon.

    Ellers så har jeg flyttet alle WP innleggene min til Fru W.

  2. Det var et godt tips, men i og med at jeg ikke har ført oversikt over hva annet enn det språklige jeg har endret på, må jeg vel «manuelt» oppdatere en og en fil…

Comments are closed.