Gmail på mobilen

Nå kan du logge inn i Googles e-posttjeneste Gmail via mobilen. Dermed kan du lese og skrive e-post via wap. Jeg har brukt Gmail en stund, og er fornøyd med at jeg nå også har muligheten til å sjekke innboksen min selv om pcen eventuelt er langt unna.

Jeg har testet dette nå, og det fungerer jo på sett og vis greit nok. I og med at jeg sikkert kun kommer til å sjekke e-post via mobilen i unntaktstilfeller, tror jeg neppe det vil være et særlig problem at wap-Gmail er litt tungvint (jeg tror forresten det er meningen wap skal være litt tungvint å bruke). Konklusjonen så langt er at dette er en positiv utvidelse av en ellers bra e-posttjeneste.

Hvis du har Gmail-konto, kan du wappe deg inn på denne adressen: http://m.gmail.com

5 thoughts on “Gmail på mobilen”

  1. På min mobiltelefon bruker jeg Opera Mini til nettsurfing. Den gjør en imponerende jobb i å strippe ned helt vanlige websider til et brukelig mobilformat. Du kunne kanskje prøvd GMail i denne? Jeg bruker selv Yahoo Mail mye nå, og det fungerer utmerket i Opera Mini.

  2. Kult… har du prøvd hotmail på mobil også, eller har de ingen slik funksjon? Hvordan laster man forresten ned en annen browser til telefonen? Er ganske ny på mobil-internett…

  3. Jepp, Gmail ser også ut til å fungere greit nok gjennom Opera mini. Så i og med at wap er såpass tungvint, kan det nok tenkes jeg går via Opera mini de få gangene jeg har behov for å sjekke e-post når jeg ikke er i nærheten av en pc.

Comments are closed.