Google med eget Norge-kontor

Google styrker satsingen sin i Norge, og da først og fremst i forhold til det norske reklamemarkedet. Firmaet har åpnet kontor i Oslo, og målet er først og fremst å tiltrekke seg annonsører. Kundekursing og frokostseminarer skal fortelle kundene hva Google kan tilby, skriver nettavisen Propaganda.

One thought on “Google med eget Norge-kontor”

  1. Jeg har kjennskap til Google sin oversettelse f.eks. fra engelsk til norsk og at jeg kan få lest opp den norske oversettelsen.
    Men, – jeg mener å ha sett en Google-versjon der jeg kunne skrive på Norsk og få det lest opp på norsk etterpå. Hvor kan jeg finne denne funksjonen???

    Dette har stor interesse for meg all den tid vårt yngste barnebarn ikke kan tale på grunn av en kromosomfeil, men han har f.eks. en av sine første skoledagene nå lært seg bokstavene i og s. Han er naturlig nok stolt av det og skriver det på laptoppen sin. Kunne jeg kommunisere med han i Google eller liknende og han da samtidig kunne trykke på “Lytt” til is så ville han stadig få hjelp til å få festet de nye ordene han forhåpentligvis vil lære. Mvh Torjus

Comments are closed.