Bruk stikkord som nettbrukerne søker etter

Hvis du vil at nettstedet ditt skal bli funnet av og oppnå høy plassering hos søkemotorene, må du fokusere på stikkord som brukerne skriver inn når de søker – ikke stikkord du selv mener er de riktige. Brukerne kontrollerer budskapet, ikke organisasjonene, mener Gerry McGovern. Ord som brukes ved søk er de sammme ordene du må vektlegge på nettsiden. For eksempel bruker flyselskaper ofte begrepet low fares for billigbilletter, mens de fleste brukerne som søker etter billige flyreiser skriver inn cheap flights. Ryanair kaller seg for eksempel «The Low Fares Airline». «Cheap flights» er derfor stikkord som må gå igjen på nettsiden til et flyselskap som selger billigbilletter for å bli funnet ved søk, mener McGovern.

One thought on “Bruk stikkord som nettbrukerne søker etter”

Comments are closed.